Dansearrangementer i Danmark

Denne liste bliver løbende opdateret med arrangementer rundt omkring i Danmark. 

http://www.dansklinedance.dk/pdf/aktivitetsliste/aktivitetsliste_110115.pdf

 

Synes du, at vi skal med til nogle af dem, så giv os endelig besked, og vi vil printe den enkelte invitation ud og lave tilmeldingsseddel. 

Bogensetræf

Vi tager hvert år til Bogense Linedancetræf i maj måned. I 2020 er datoerne: 15-17 maj.

Dette er nok landets største træf for linedancere, hvor ca. 700 linedancere er samlet i Bogensehallen fra fredag aften til søndag middag. Der danses på alle niveauer, alle danse bliver gennemgået 1 væg, der er flere workshops i løbet af weekenden og lørdag aften er der festmiddag og levende musik på scenen.

Overnatning sørger man selv for, vi ligger i campingvogn på Bogense Strandcamping, hvor vi har en tradition med, at vi spiser aftensmad sammen fredag aften, og morgenmad lørdag og søndag samles vi også om. Vi køber det hele ind, og deler udgifterne ligeligt mellem alle tilmeldte. 

Prisen for selve træffet i 2020 kr. 575,00 pr. prs, der også inkluderer en t-shirt med eget navn. Betaling via bank, og tilmelding til os, så sørger vi for samlet tilmelding til træffet. 

 

Begyndertræf

Dancing Dukes i Augustenborg afholder hvert år i februar (første lørdag i vinterferien) et træf specielt for begyndere. Her tager vi også altid med, da vi synes, det er en kæmpe chance for helt nye dansere, at komme ud og opleve et træf og møde andre linedancere. Danseniveauet er max. 2 års dansetræning, så det er begynderdanse hele dagen, som alle kan være med på. Alle danse bliver gennemgået mindst 1 væg. Der er også et par workshops med begynderdanse. Altid et hyggeligt arrangement. 

Lørdag d. 8 februar 2020 fra kl. 13.00 - 22.00.

Program:

13.00-17.00: Workshop & dans efter danseliste med splitfloor

18.00-19.30: Super festmiddag og lækert dessertbord

19.30-22.00: Fest: Repetition af workshopdanse & dans efter danseliste med splitfloor

Pris:

Workshop, mad og fest: kr. 245,00

Betaling via bank og vi laver samlet tilmelding senest d. 28/10-2019